Ceļojumu aģentūras "Latvia Tours" apgrozījums piecos mēnešos audzis par 23%

Rīga, 22.jūn., LETA. Ceļojumu aģentūras SIA "Latvia Tours" apgrozījums šogad pirmajos piecos mēnešos audzis par 23% salīdzinājumā ar attiecīgo periodu pērn, sasniedzot 8,6 miljonus eiro, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmuma pārstāvji.

"Šogad pieaudzis darījumu braucienu skaits, kā arī turpinām darbu pie korporatīvo klientu sektora pilnveidošanas," sacīja "Latvia Tours" direktore Ieva Keiša, piebilstot, ka ceļojumu aģentūras apgrozījuma pieaugums 2017.gadā bija plānots.

Tāpat kompānijā norādīja, ka viens no "Latvia Tours" nākotnes mērķiem ir jaunu galamērķu piedāvājuma paplašināšana, kā arī kompānijas izveidotajā aviobiļešu vietnē "Lidot.lv" ir paplašināts sniegto pakalpojumu klāsts, lai nodrošinātu ērtāku biļešu iegādi.

Uzņēmuma apgrozījums 2016.gada pirmajos piecos mēnešos bija septiņu miljonu eiro apmērā. Savukārt "Latvia Tours" 2016.gadā strādāja ar 17,567 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 152 053 eiro apmērā, liecina informācija "Firmas.lv".

"Latvia Tours" ir viena no lielākajām tūrisma aģentūrām Latvijā. Tā ir dibināta 1992.gadā. Kompānijas pamatkapitāls ir 113 820 tūkstoši eiro, un tā pieder investoram no Apvienotās Karalistes Deividam Verjē.