"Pica Lulū" īpašnieks šogad plāno apgrozījuma pieaugumu

Rīga, 22.jūn., LETA. Picēriju tīkla "Pica Lulū" īpašnieks SIA "Later LTD" šogad plāno apgrozījuma pieaugumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma tirdzniecības direktore Maija Zariņa.

Viņa sacīja, ka uzņēmums šogad strādā pie jaunu picēriju atvēršanas, kā arī cer uz jaunu klientu piesaisti. Tāpat kompānija pilnveido piegādes servisu, attīstot piegādes vadības sistēmu. Visu iepriekš minēto faktoru ietekmē kompānija šogad plāno apgrozījuma pieaugumu. Tāpat "Later LTD" turpina darbu pie plāniem attīstīt "Pica Lulū" franšīzi ārpus Latvijas.

Zariņa atgādināja, ka vakar "Pica Lulū" picēriju tīklam pievienojusies jauna picērija Rīgā, Maskavas ielā 322, kura būs pēc kārtas devītā "Pica Lulū" picērija Rīgā. "Jaunās picērijas atrašanās vietu izvēlējamies mērķtiecīgi, vēloties attīstīt vienu no centrālajiem Maskavas ielas rajona objektiem. Picērijas kopējā platība ir 116 kvadrātmetri, un tajā nodrošināsim darba vietas 20 jauniem darbiniekiem," sacīja Zariņa, piebilstot, ka uzņēmuma kopējais jaunās picērijas izveidē ieguldītas investīciju apmērs vēl tiek aprēķināts.

Saskaņā ar "Later LTD" tirdzniecības direktores teikto, vietējā picēriju tīkla attīstība ir šā gada "Pica Lulū" prioritāte. "Tuvākajā laikā esam iecerējuši papildināt "Pica Lulū” tīklu ar vēl vairākām jaunām picērijām. Viena picērija atradīsies Dzelzavas ielā 72 ("Mēbeļu Nams" telpās). Plānojam atvērt picērijas arī vairākās citās vietās Rīgā un Pierīgā, kuru atrašanās vietas vēl precizējam," sacīja Zariņa, piebilstot, ka jaunu picēriju izveidē šogad kopumā iecerēts investēt vairāk nekā 300 000 eiro.

Jau ziņots, ka "Later LTD" šogad plāno investēt 300 000 eiro četru jaunu picēriju izveidē Rīgā un Ādažos. Jaunās picērijas atradīsies Rīgā Dzelzavas ielā 72, Kārļa Ulmaņa gatvē 114/1, Kurzemes prospektā 21 un Ādažos, Gaujas ielā 8.

"Later LTD" 2016.gadā strādāja ar 5,318 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 1% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 2,5 reizes un bija 99 802, liecina informācija "Firmas.lv".

"Later LTD" ir picēriju tīkla "Pica Lulū" izveidotājs un franšīzes turētājs. "Later LTD" dibināts 1993.gadā, tā pamatkapitāls ir 57 510 eiro. Kompānija pieder Tannim (50%), Pēterim Intam Ruģelim (40%) un Kasparam Sūniņam (10%).