Darbu "Tieto Latvia" valdē sāks Valdis Janovs

Rīga, 21.jūn., LETA. Rīt, 22.jūnijā savu amatu atstās SIA "Tieto Latvia" valdes loceklis Māris Ozoliņš, bet viņa vietā darbu sāks Valdis Janovs, kurš vairākus gadus vadījis uzņēmuma Maksājumu un karšu risinājumu pārdošanas daļu, aģentūru LETA unformēja uzņēmumā.

Ozoliņš savu lēmumu skaidro ar nepieciešamību pēc jauniem izaicinājumiem gan sev, gan uzņēmumam. "Mūsdienu digitālo maksājumu nozare turpina strauji attīstīties. Pēc 25 gadu ilgas darba pieredzes maksājumu karšu nozarē es uzskatu, ka pienācis laiks dot iespēju jaunām idejām," sacīja Ozoliņš.

Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju, pašlaik uzņēmuma valdes priekšsēdētājs ir Elmārs Gengers, bet valdes locekļi ir Āris Kakstāns, Evita Ozola un Ozoliņš.

"Tieto Latvia" specializējas dažādu informācijas sistēmu izveidē, nodrošinot pilna cikla pakalpojumu sniegšanu. Latvijā uzņēmuma sniegto pakalpojumu kvalitāti nodrošina vairāk nekā 700 darbinieki.

Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 40,356 miljoni eiro, bet peļņa - 4,008 miljoni eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Somijā reģistrētajam "Tieto Corporation".