NEPLP apstiprina grozījumus "Mans Radio" un "Radio SWH" izsniegtajās apraides atļaujās

Rīga, 19.jūn., LETA. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) veikusi grozījumus elektroniskajiem plašsaziņas līdzekļiem SIA "Mans Radio" un AS "Radio SWH" izsniegtajās apraides atļaujās, liecina informācija padomes mājaslapā.

Grozījumi "Mans Radio" apraides atļaujā paredz, ka programmu "Radio TEV" iespējams pārraidīt izmatojot frekvenci 96,5 MHz Duntē, tādējādi aizvietojot frekvenci 96,4 MHZ Straupē.

Savukārt izmaiņas "Radio SWH" izsniegtajās apraides atļaujās pieļauj Ventspils un Jēkabpils frekvencēs skanošās programmas "Radio SWH Gold" nomaiņu pret "Radio SWH Rock".

"Mans Radio" pērn strādāja ar 215 929 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 45 924 eiro apmērā, liecina informācija "Firmas.lv". "Mans Radio" dibināta 2012.gadā, un tās pamatkapitāls ir 53 000 eiro. Uzņēmums pieder SIA "Sales House", kuras vienīgā īpašniece ir SIA "Skonto Reklāma".

Savukārt "Radio SWH" pērn strādāja ar 2,529 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 80 157 eiro apmērā. "Radio SWH" ir dibināta 1993.gadā un ir viena no pirmajām privātajām radiostacijām Latvijā.