"Domina Shopping" atvērts Latvijā pirmais "Goldtime" juvelierizstrādājumu veikals; investīcijas veido apmēram miljons eiro

Rīga, 15.jūn., LETA. Uzņēmums SIA "Megafort Latvia" ir ieguldījis apmēram vienu miljonu eiro, lai atvērtu Latvijā pirmo "Goldtime" juvelierizstrādājumu un pulksteņu veikalu tirdzniecības centrā "Domina Shopping", Rīgā, aģentūrai LETA pastāstīja kompānijā.

Kompānijas pārstāvji atzīmēja, ka veikals veidots pēc jaunākās tīkla koncepcijas un tajā pieejami dažādu ārvalstu un vietējo zīmolu juvelierizstrādājumi un pulksteņi. Veikals oficiāli tika atklāts vakar, 14.jūnijā.

Kompānijas pārstāvji, komentējot LETA jautājumu par turpmākajiem plāniem Latvijā, norādīja, ka "Megafort Latvia" ir mērķis sadarboties ar visiem lielākajiem Rīgas tirdzniecības centriem, lai tuvākajos gados īstenotu ieceri atvērt vēl 3-4 veikalus Latvijā.

"Megafort Latvia" pārstāvji arī atzina, ka Latvijas tirgū ir ļoti spēcīgi un labi veikalu tīkli pulksteņu un juvelierizstrādājumu segmentā, ar labu tirdzniecības pieredzi un sekmīgiem pārdošanas rezultātiem. "Megafort Latvia" ar veikala konceptu "Goldtime" plāno sniegt tirgum papildu jaunus zīmolus, kas līdz šim vēl nebija pieejami citu Latvijas tīklu piedāvājumos.

"Goldtime" ir lielākais juvelierizstrādājumu un pulksteņu mazumtirdzniecības veikalu tīkls Igaunijā, kuram kaimiņvalstī pieder 28 veikali. Veikalos pieejama, piemēram, "Diesel", "Emporio Armani', "Marmara Sterling", "Michael Kors", "Nomination Italy", "SIF Jakobs Jewellery", "Skagen", "Ti Sento Milano", "Thomas Sabo" un citu zīmolu produkcija, kā arī Latvijas veikalā vieta atvēlēta pašmāju dizaineru, piemēram, Agneses Zeltiņas juvelierizstrādājumu kolekcijai.

"Megafort Latvia" reģistrēts 2014.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Igaunijas kompānijai "Megafort", liecina informācija "Firmas.lv".