"L'Oreal Baltic" apgrozījums pērn pieauga par 6,4%

Rīga, 13.jūn., LETA. Kosmētikas tirgotāja SIA "L'Oreal Baltic" apgrozījums pērn bija 43,195 miljoni eiro, kas ir par 6,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 35% un bija 3,575 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn kompānija turpināja "L'Oreal" kosmētikas, parfimērijas, veselības un higiēnas līdzekļu vairumtirdzniecību. Uzņēmums pagājušajā gadā sāka arī mazumtirdzniecību, atverot divus veikalus Lietuvā un vienu Latvijā.

Kompānijas vadība atzīmē, ka pērn kompānija izmainīja centralizētās preču iepirkšanas modeli Baltijā, nodrošinot, ka preces tiek ievestas iekšzemē tieši no centralizētās noliktavas Polijā, tālāk izplatot tās attiecīgajās valstīs.

Šogad uzņēmums plāno pievērst uzmanību attīstībai un modernizācijai atbilstoši straujajām tirgus un ekonomiskās situācijas izmaiņām Baltijas valstīs. Tādējādi nākotnē būs iespējas efektīvāk izmantot iekšējos resursus, kā arī sasniegt labākus rezultātus un "L'Oreal Baltic" nodrošināt augtu konkurētspēju šajā sarežģītajā tirgus situācijā.

LETA jau ziņoja, ka 2015.gadā "L'Oreal Baltic" apgrozījums bija 40,613 miljoni eiro, bet peļņa - 2,647 miljoni eiro.

SIA "L'Oreal Baltic" dibināta 2000.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 369 850 eiro. "L'Oreal Baltic" kapitāldaļas pilnībā pieder Francijas galvaspilsētā Parīzē reģistrētajai "L'Oreal". "L'Oreal Baltic" ir filiāles Igaunijā un Lietuvā.