Dzērienu ražotājs "Simeks" pērn kāpināja apgrozījumu par 15,7%

Rīga, 7.jūn., LETA. Bezalkoholisko dzērienu ražotājs un telpu iznomātājs "Simeks" pagājušajā gadā strādāja ar 2,182 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 15,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās par 31,3% - līdz 43 446 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka apgrozījums pagājušajā gadā palielinājās pateicoties dzeramā ūdens realizācijas kāpumam vietējā tirgū. Tāpat kompānijas vadība atzīmē, ka "Simeks" aizvadītajā gadā sāka sniegt izmitināšanas un pirts pakalpojumus sporta un atpūtas centrā Jūrmalā.

2016.gadā kompānija noslēgusi līgumu un samaksājusi avansu par PET izpūšanas iekārtu, kuru plāno uzstādīt šogad. Jaunajai iekārtai ir lielāks darba ražīgums un elektroenerģijas ekonomija.

Tāpat šogad "Simeks" plāno turpināt darbību iesāktajā virzienā, kā arī turpināt uzlabot produkcijas iepakojumu un meklēt jaunus realizācijas tirgus.

2015.gadā "Simeks" strādāja ar 1,887 miljonu eiro apgrozījumu un 63 208 eiro zaudējumiem.

Uzņēmuma ir dibināts 1995.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2,978 miljoni eiro. "Simeks" pieder četrām Latvijas privātpersonām. Uzņēmums nodarbojas ar nedzīvojamo telpu iznomāšanu un bezalkoholisko dzērienu ražošanu.