Ātrās ēdināšana kafejnīcas "Nathan’s Famous" izveidē Rīgā investēs 40 000 eiro

Rīga, 25.maijs, LETA. Maija beigās Rīgā plānots atvērt ātrās ēdināšanas ķēdes "Nathan’s Famous" pirmo kafejnīcu, tās izveidē ieguldot 40 000 eiro, informēja nekustamo īpašumu konsultāciju kompānijas "Colliers International" pārstāvji.

Kafejnīca Latvijā tiks atvērta uz franšīzes pamata. Franšīzes turētājs Latvijā ir SIA "SGK Nordic", kas Rīgā plāno atvērt vēl vismaz desmit zīmola "Nathan’s Famous" ātrās ēdināšanas kafejnīcas.

Jaunā kafejnīca atradīsies Grēcinieku ielā 7, Vecrīgā.

Ēdināšanas zīmola "Nathan’s Famous" piedāvājuma ēdienkartē būs pieejami Ņujorkas hotdogi, hamburgeri, kā arī kartupeļi ar dažādām mērcēm.

Uzņēmuma vēsture sākās 1916.gadā, Ņujorkā atklājot ātrās ēdināšanas kafejnīcu "Nathan’s Famous", kurā tika piedāvāti liellopu hotdogi. Patlaban 13 pasaules valstīs kopumā darbojas vairāk nekā 40 000 "Nathan’s" ēdināšanas vietas.

"Colliers International" konsultēja uzņēmumu par nepieciešamu tirdzniecības platību nomas jautājumiem.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "SGK Nordic" dibināts 2007.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 35 560 eiro. "SGK Nordic" vienīgais īpašnieks ir Sergejs Kotovs. Saskaņā ar uzņēmuma gada pārskatu par darbību 2015.gadā "SGK Nordic" pamatdarbība ir kokmateriālu un būvmateriālu vairumtirdzniecības starpnieku darbība. Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 17,72 miljoni eiro, bet peļņa - 58 389 eiro.