"MFD Veselības grupa" jaunas filiāles izveidē Rīgā investē vairāk nekā 100 000 eiro

Rīga, 19.maijs, LETA. Jaunas filiāles izveidē Rīgā "MFD Veselības grupa" investē vairāk nekā 100 000 eiro, informēja uzņēmumā.

Filiāle "MFD Veselības punkts" atrodas Dzirnavu ielā 70, tās platība ir 140 kvadrātmetri. Jauno filiāli atklās šodien, 19.maijā, plkst.15.

Jaunais medicīnas pakalpojumu centrs specializēsies laboratorisko izmeklējumu veikšanā, plaša spektra vakcinācijas pakalpojumu sniegšanā, kā arī piedāvās infektologa un citu ārstu konsultācijas. Īpašs uzsvars jaunajā centrā tiks pievērsts vakcinēšanas nodrošināšanai biznesa un atpūtas ceļotājiem.

Kā stāstīja "MFD Veselības grupas" direktore Kristīne Ozoliņa, turpinot grupas attīstības stratēģiju, jaunā "MFD Veselības punkta" mērķauditorija ir Rīgas centrā strādājošie.

"MFD Veselības grupā" ietilpst veselības centri "Pārdaugava", "Iļģuciems", "Dziedniecība" un "Možums-1", kā arī doktorātu tīkls, kardiocentri, daudzfunkcionālas diagnostikas nodaļas, sieviešu veselības centri "Vita", zobārstniecības klīnikas "ASTRA dent" un "Nova dent".

Pagājušajā gadā gadā, apkalpojot 561 325 klientus, "MFD Veselības grupas" konsolidētais apgrozījums sasniedzis 12,41 miljonu eiro apgrozījumu. "MFD Veselības grupa" pērn investēja vairāk nekā miljonu eiro, iegādājoties jaunas un mūsdienīgas medicīnas iekārtas, kā arī renovējot esošās un jaunās telpas, norādīja uzņēmumā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, 2015.gadā pieauga "MFD Veselības grupu" pārvaldošās medicīniskās firmas SIA "Dziedniecība" apgrozījums bija 9,02 miljoni eiro, bet peļņa - 385 339 eiro.

SIA "Dziedniecība" dibināta 1992.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 142 287 eiro. "Dziedniecības" īpašnieki ir Natālija Točiļenko - 71,23%, Gaļina Muračkovska - 22,48%, bet 6,29% "Dziedniecības" kapitāldaļu pieder MFD zobārstniecības klīniku pārvaldītājai SIA "Veselības korporācija", kuras īpašnieks ir Aleksandrs Točiļenko.