"LMT Retail&Logistics" apgrozījums pērn pieaug par 10,7%; peļņa samazinās

Rīga, 12.maijs, LETA. Mobilo sakaru ierīču un digitālās elektronikas tirgotājs SIA "LMT Retail&Logistics" pagājušajā gadā strādāja ar 70,447 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,7% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa saruka par 37,7% un bija 2,479 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka 2016.gads bijis veiksmīgs - uzņēmums turpināja stiprināt mazumtirdzniecības tīklu, kā arī atvēra jaunu servisa centru Viļņā, līdz ar to nodrošinot pārstāvniecību visās trijās Baltijas valstīs.

2017.gadā uzņēmums plāno rekonstruēt 13 klientu centrus, pievērst būtisku uzmanību "LMT mājas viedtelevīzijas" izplatīšanai, kā arī palielināt servisa centru tirgus daļu Baltijas valstīs. Tādējādi uzņēmums šogad plāno palielināt klientu apkalpošanas kvalitatīvos un peļņas rādītājus.

2015.gadā "LMT Retail&Logistics" apgrozījums bija 63,663 miljoni eiro, bet peļņa - 3,98 miljoni eiro.

"LMT Retail&Logistics" pilnībā pieder mobilo sakaru operatoram "Latvijas mobilais telefons" (LMT) un nodarbojas ar sakaru iekārtu un to aksesuāru tirdzniecību, kā arī LMT pakalpojumu realizāciju un klientu apkalpošanu.