Pagājušajā nedēļā lielākais pēc pamatkapitāla reģistrētais uzņēmums bija "A.G. Property"

Rīga, 24.apr., LETA. Pagājušajā nedēļā Uzņēmumu reģistrā (UR) pēc pamatkapitāla lielākais reģistrētais uzņēmums bija SIA "A.G. Property", kuras pamatkapitāls ir 485 400 eiro, informē UR.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "A.G. Property" reģistrēta 20.aprīlī, un tās īpašniece ir Gaļina Dubovicka. Kompānijas vienīgā valdes locekle ir Lidija Rendeniece.

Otrs lielākais pamatkapitāls no pagājušajā nedēļā reģistrētajām kompānijām bija AS "RPH Marketing Latvia", kurš reģistrēts 19.aprīlī ar pamatkapitālu 100 000 eiro, bet trešais lielākais bija AS "Ciap Trust", kurš reģistrēts 21.aprīlī ar 40 000 eiro pamatkapitālu. "RPH Marketing Latvia" valdes priekšsēdētājs ir Dmitrijs Juskovecs. Savukārt "Ciap Trust" vienīgais valdes loceklis Emanuils Cisers. Tā kā abas kompānijas ir akciju sabiedrības, tām nav obligāti jānorāda īpašnieki.

UR informē, ka pagājušajā nedēļā Komercreģistrā un UR reģistrēti 165 jauni subjekti, kas ir par 12 subjektiem mazāk nekā pirms nedēļas. Biedrību un nodibinājumu reģistrā tika reģistrēti 28 subjekti. No kopējā skaita visvairāk jeb 147 bija sabiedrības ar ierobežotu atbildību un 24 biedrības.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 188 subjekti, kas ir par 32 subjektiem mazāk nekā pirms nedēļas.