Tūrisma aģentūras "CWT Latvia" apgrozījums pērn sarūk par 15,9%

Rīga, 20.apr., LETA. Tūrisma aģentūras "CWT Latvia" apgrozījums, salīdzinot ar 2015.gadu, pērn saruka par 15,9% - līdz 7,204 miljoniem eiro, savukārt tās peļņa samazinājās gandrīz uz pusi un bija 46 763 eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotais uzņēmuma finanšu pārskats.

Tūrisma aģentūras vadības ziņojumā teikts, ka, veicot pārskata gada rādītāju analīzi, secināts, ka 2016.gads uzņēmumam uzskatāms par ekonomiski stabilu.

"CWT Latvia" 2017.gadā plāno veikt vietējā un ārējā tirgus izpēti pakalpojumu sniegšanā un jaunu pakalpojumu veidu piedāvāšanā klientiem ar nolūku noturēt esošos klientus un piesaistīt jaunus.

Kā ziņojumā norāda uzņēmuma vadība, tūrisma aģentūras darbības uzmanības centrā ir pastāvīga izmaksu samazināšana, darbinieku efektivitātes palielināšana, pilnīga automatizācijas ieviešana, kā arī telpu īres un citu izdevumu optimizēšana.

"CWT Latvia" 2015.gadā strādāja ar 8,562 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 70 781 eiro apmērā.

"CWT Latvia" dibināts 1992.gadā, un tas nodarbojas ar aviobiļešu pārdošanu starptautiskajiem reisiem, tūrisma pakalpojumu pārdošanu Latvijā un ārzemēs, kā arī konferenču un semināru organizēšanu un apkalpošanu. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 28,7 tūkstoši eiro, un tas pilnībā pieder Igaunijas kompānijai "CWT Estonia".