Nākamnedēļ atklās tirdzniecības un pakalpojumu centru "Dino Zoo pasaule"

Rīga, 20.apr., LETA. Nākamnedēļ atklās zooveikalu tīkla "Dino Zoo" pārvaldītāja SIA "Zoo centrs" tirdzniecības un pakalpojumu centru "Dino Zoo pasaule", informē uzņēmuma "Zoo centrs" pārstāvji.

Iepriekš jau vēstīts, ka centra izveidē ieguldīti 800 000 eiro, tā platība būs 3000 kvadrātmetri. Jaunais centrs atradīsies Rīgā, Krasta ielā 52.

Centra "Dino Zoo pasaule" atklāšana notiks otrdien, 25.aprīlī, plkst.12. Pasākumā piedalīsies "Dino Zoo" tīkla direktors Kaspars Siļķe, uzņēmuma "Zoo centrs" īpašnieks Dušans Plačeks, AS "Swedbank" uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītājs Jevgenijs Ivanovs, Latvijas Kinoloģiskās federācijas prezidente Vija Klučniece, Juglas patversmes "Labās mājas" vadītaja Astrīda Kārkliņa un Rīgas mērs Nils Ušakovs ("Saskaņa").

Kā atzīmēja Siļķe, centrs "Dino Zoo pasaule" būšot Baltijā lielākais tirdzniecības un pakalpojumu centrs dzīvniekiem un viņu saimniekiem.

Kā ziņots, "Zoo centrs" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.jūlija līdz 2016.gada 30.jūnijam, strādāja ar 11,326 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās 2,6 reizes un bija 97 381 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

"Zoo centrs" dibināts 2003.gada 11.martā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 765 058 eiro. "Zoo centrs" pilnībā pieder Čehijā reģistrētajai kompānijai "Plaček Holding".