"Baltstor" noliktavas izveidē investēti vairāk nekā septiņi miljoni eiro

Rīga, 20.apr., LETA. Latvijas mazumtirgotāju savienība "Baltstor" vairumtirdzniecības bāzes-noliktavas izveidē investēti vairāk nekā septiņi miljoni eiro, informē uzņēmuma pārstāvji.

"Baltstor" valdes locekle Indra Granateka atklāj, ka uzņēmuma plāno turpināt ieguldīt līdzekļus šī objekta attīstībā.

"Baltstor" noliktava atvērta marta beigās, tās platība ir 8000 kvadrātmetri. Jaunajā noliktavā pieejamas vairāk nekā 1500 preču vienības - bakaleja, žāvēti augļi un rieksti, konditoreja, rūpniecības un sadzīves preces.

Granateka norāda, ka šī noliktava ir viens no mazumtirgotāju savienības "Baltstor" piedāvātajiem risinājumiem, kā mazumtirgotāji var optimizēt piegādes ķēdes un mazināt savu administratīvo slogu, piebilstot, ka svarīgi ir arī turpināt kopt klientu attiecības personalizējot preču klāstu, ieguldīt mārketinga aktivitātēs un ieviest jaunus tehnoloģiju risinājumus.

"Baltstor" vienotā sistēma apvieno vairāk nekā 95 juridiskas personas, kuras darbojas vairāk nekā 400 mazumtirdzniecības vietās visā Latvijā. Uzņēmums strādā kā vadības sistēma un nodrošina visiem tās dalībniekiem ērtus IT risinājumus, personalizētu apkalpošanu, vienotu struktūru un kopīgus iepirkumu principus.

Atbilstoši "Firmas.lv" informācijai SIA "Baltstor" reģistrēta 2004.gada martā. Kompānija ir veikalu tīklu "Mego" un "Vesko" preču zīmolu sadarbības partneris un koordinators. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 142 284 eiro, tostarp 61,98% uzņēmuma daļu pieder Mihailam Šulikam, bet 38,02% - Tamārai Smalovajai. 2015.gadā "Baltstor" strādāja ar 26 318 035 eiro apgrozījumu un 8560 eiro peļņu.