Tīnūžos atvērs divas degvielas uzpildes stacijas

Valmiera, 28.marts, LETA. Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā tiek celtas divas degvielas uzpildes stacijas - "Neste" un "Statoil" - aģentūra LETA noskaidroja Ikšķiles novada pašvaldībā.

"Statoil" degvielas uzpildes stacija tiek būvēta īpašumā ar nosaukumu "Aplis" Tīnūžu pagastā, savukārt ceļa otrā pusē īpašumā "Baroni" būvē "Neste" degvielas uzpildes staciju.

"Statoil" degvielas uzpildes staciju plānots atvērt vasarā, un uzņēmums šobrīd meklē darbiniekus. Tajā būs pieejami visi degvielu veidi, kā arī kafejnīca.

"Statoil" degvielas uzpildes staciju ceļ Rīgā reģistrēts uzņēmums SIA "DUS P5", kas pieder kreditēšanas uzņēmumam SIA "Ecodus" un Aināra Bērziņam, liecina Firmas.lv pieejamā informācija.

Savukārt "Neste" degveilas uzpildes staciju būvē SIA "P.M.G.", kas pieder Ojāram Bitem, Sandrai Treijai un Gundaram Spalim. Rīgā reģistrētais uzņēmums 2015.gadā strādāja ar 72 575 lielu peļņu un 7,9 miljonu apgrozījumu. Tajā strādā 28 darbinieki, liecina "Firmas.lv" dati.

2015.gadā SIA "Neste Latvija" strādāja ar 407 miljonu eiro lielu apgrozījumu un 10 miljonu eiro lielu peļņu. Uzņēmumā ir 48 darbinieki, lasāms Firmas.lv.

Savukārt SIA "Circle K", kuram pieder "Statoil" degvielas uzpildes stacijas, 2015.gadā strādāja ar 358 miljonu lielu apgrozījumu un 21,5 miljonu lielu peļņu, kā arī nodarbināja 747 darbiniekus.