Nākamnedēļ Rīgā atklās Galvassāpju centru

Rīga, 2.marts, LETA. Nākamnedēļ Rīgā "Veselības centrā Vivendi" ("Vivendi") plānots atklāt Galvassāpju centru, informēja "Vivendi" direktore Agita Lazdiņa.

"Vivendi" Galvassāpju centrā strādās pieredzējuši sāpju ārsti kopā ar multidisciplināru speciālistu komandu, kuri savā ikdienas darbā izmantos pasaulē jaunākās metodes un tehnoloģijas.

Kā liecina "Vivendi" rīcībā esošā informācija, no galvassāpēm lielākoties cieš aktīvā vecuma cilvēki - aptuveni 66% sieviešu un 44% vīriešu vecumā no 20 līdz 50 gadiem sūdzas par regulārām galvassāpēm. Stresa un pārslodzes dēļ mūsdienās galvassāpes arvien biežāk piemeklē arī bērnus, norādīja Lazdiņa.

Sīkāku informāciju par jauno centru paredzēts sniegt centra atklāšanas pasākumā, kurā sāpju ārsti iepazīstinās ar novitātēm galvassāpju ārstēšanā, kas pieejamas arī Latvijā.

Atklāšana notiks 9.martā plkst.13 Rīgā, Dzirnavu ielā 16.

Pasākumā piedalīsies Galvassāpju centra vadītāja, neiroloģe, algoloģe Daina Jēgere, Latvijas Galvassāpju biedrības vadītāja Aija Freimane, "Vivendi" direktore Lazdiņa, Galvassāpju centra speciāliste, neiroloģe, algoloģe Linda Zvaune un citi "Vivendi" Galvassāpju centra komandas speciālisti.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Veselības centrs Vivendi" apgrozījums 2015.gadā bija 161 708 eiro. 2015.gadā uzņēmums cieta zaudējumus 58 988 eiro apmērā. SIA "Veselības centrs Vivendi" dibināta 2014.gada 15.aprīlī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 101 000 eiro. "Veselības centra Vivendi" īpašnieki ir Nikhils Radžagopalans - 49,5%, Lazdiņa - 17,73%, Edmunds Demiters - 16,16% un Juris Bērziņš - 16,16% un Māris Lazdiņš - 0,44%.