Uzņēmums "Komerccentrs DATI grupa" maina nosaukumu

Rīga, 27.janv., LETA. Informācijas tehnoloģiju uzņēmums SIA "Komerccentrs DATI grupa" ir mainījis pašreizējo uzņēmuma nosaukumu uz SIA "DATI Group", saglabājot preču zīmi "Komerccentrs DATI grupa", aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Uzņēmuma nosaukuma maiņa pamatota ar vēlmi izvērst plašāku darbību ārpus Latvijas robežām.

"Ārzemju partneri jau iepriekš mūsu uzņēmuma nosaukumu saīsinājuši līdzīgā veidā - "DATI Group", tāpēc šāds lēmums likās tikai loģisks", par nosaukumu maiņu sacīja "DATI group" valdes loceklis Aldis Gulbis.

Latvijas tirgū uzņēmums "DATI Group" turpinās darbību, izmantojot plašāk pazīstamo preču zīmi "Komerccentrs DATI grupa".

"Komerccentrs DATI grupa" 2015.gadā apgrozījis 4,2 miljonus eiro, bet nopelnījis 3320 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Komerccentrs DATI grupa" ir dibināts 1993.gadā un ir viens no vadošajiem informācijas un komunikāciju tehnoloģiju uzņēmumiem Latvijā. "Komerccentrs DATI grupa" nodarbojas ar IT infrastruktūras un risinājumu izstrādi, ieviešanu, uzturēšanu un pieder Aldim Gulbim, Normundam Grigum, Lindai Lielvārdei un vēl četrām Latvijas privātpersonām.