papildināta - "Baltcom" valdei pievienojusies Tīna Lūse

(Papildināts viss teksts.)

Rīga, 18.janv., LETA. Interneta un kabeļtelevīzijas operatora "Baltcom" valdei pievienojusies Tīna Lūse, liecina "Firmas.lv" informācija.

Līdz ar to uzņēmuma valdi veido valdes priekšsēdētājs Nikolā Buasēns, valdes loceklis Dmitrijs Ņikitins un Lūse.

Lūse "Baltcom" vadības komandai pievienojās 2015.gada pavasarī, lai nodrošinātu juridisku atbalstu "Baltcom" restrukturizācijas procesā. Līdz šim Lūse darbojās "Baltcom" vadības komandā kā neatkarīga speciāliste, bet tagad uzaicināta pievienoties valdes sastāvam, lai veiksmīgi pabeigtu iesāktos restrukturizācijas procesus.

Iepriekš Lūse vairāk nekā desmit gadus praktizējusi zvērinātu advokātu birojā "Kronbergs Čukste Derling", bet pašlaik darbojas arī biedrības "Par legālu saturu" un labdarības fonda "Gandrīz ikvienam vajag eņģeli" valdē, kā arī praktizē kā zvērināta advokāta palīgs zvērināta advokāta Gvido Bajāra birojā.

Ņikitins darbu "Baltcom" valdē uzsāka pērnā gada 5.septembrī. Ņikitins darbu uzņēmumā uzsāka 2008.gadā, 2012.gadā kļūstot par Tīkla vadības centra vadītāju un 2014.gadā - par "Baltcom" tehnisko direktoru.

Pērn novembrī darba attiecības ar "Baltcom" pārtrauca valdes locekle un finanšu direktore Viktorija Meikšāne, kura 2015.gadā tika uzaicināta uz "Baltcom" realizēt vairākus konkrētus mērķus – restrukturizēt uzņēmumu, izstrādāt plānu finanšu plūsmas stabilizēšanai, kā arī piesaistīt nepieciešamo finansējumu uzņēmuma turpmākai darbībai. Veiksmīgi sasniedzot izvirzītos mērķus, Meikšāne pieņēma lēmumu pievērsties jauniem izaicinājumiem savā profesionālajā karjerā.

Uzņēmuma finanšu jautājumus pārņēmusi Meikšānes agrākā kolēģe, Finanšu analīzes struktūrvienības vadītāja Anda Aleksejeva, kura tagad iecelta "Baltcom" finanšu direktores amatā.

"Baltcom" 2015.gadā apgrozīja 17,216 miljonus eiro, bet zaudēja - 7,376 miljonus eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Luksemburgā reģistrētajam "RPAX One S.A.".