Ēdnīcu tīkla "Daily" īpašniece "Baltic Restaurants Business" kļūst par "BR Group"

Rīga, 5.janv., LETA. Ēdnīcu tīkla "Daily" īpašniece SIA "Baltic Restaurants Business" mainījusi nosaukumi, kļūstot par SIA "BR Group", liecina "Firmas.lv" informācija.

Nosaukuma maiņa reģistrēta 2.janvārī.

Kā stāsta uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aigars Kaugars, nosaukuma maiņa ir saistīta ar to, ka "BR Group" ietilpst vairāki ēdināšanas uzņēmumi.

"Uzņēmums "Baltic Restaurants Business" ir grupas uzņēmums, kas apvieno vairākus ēdināšanas uzņēmumus. Nodrošinām ēdināšanu uz līguma pamata Latvijā un Igaunijā, kā arī darbojamies tajā biznesa daļā, kas attiecas uz "Subway" franšīzi. Nosaukuma maiņas rezultātā uzņēmuma nosaukums ir precizēts, un tas ļaus izvairīties no jebkādiem pārpratumiem par uzņēmuma darbības jomām," skaidro Kaugars.

Uzņēmumu grupā patlaban ietilpst ēdnīcu tīklu "Daily" pārvaldošais uzņēmums SIA "Baltic Restaurants Latvia" un "Baltic Restaurants Estonia", kas nodrošina ēdināšanas pakalpojumus kopumā 162 ēdināšanas vietās Latvijā un Igaunijā, kā arī SIA "Submarine Latvia" un "Submarine Estonia", kas ir "Subway" franšīzes turētāji, un nodrošina četru "Subway" ēdināšanas vietu darbu Latvijā un Igaunijā, norāda Kaugars.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "BR Group" 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedza 1,076 miljonus eiro, bet peļņa - 621 377 eiro. Uzņēmums dibināts 2011.gadā, tā pamatkapitāls ir 300 080 eiro. "BR Group" īpašnieki ir Kaugars - 30%, Anita Gleizde - 30%, Guntis Bredovskis - 30% un Kristīne Reimere - 10%.