"Vīna studijai" mainījies īpašnieks un notikušas izmaiņas valdes sastāvā

Rīga, 4.janv., LETA. SIA "Vīna studija" ir mainījies īpašnieks un veiktas izmaiņas valdes sastāvā, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

"Vīna studijas" jaunais īpašnieks kopš 2016.gada 23.decembra ir Kiprā reģistrētā kompānija "Piazza Italiana", kuras 99% kapitāldaļu īpašnieks ir Kiprā reģistrētais uzņēmums "Nolefe Enterprises Limited", bet 1% kapitāldaļu pieder Viktoram Ravdivem.

Iepriekš - kopš 2007.gada 21.decembra līdz pagājušā gada 23.decembrim "Vīna studija" piederēja akciju sabiedrībai "UPB".

Tāpat šodien reģistrētas izmaiņas arī kompānijas valdes sastāvā - valdi pametusi Ilze Freimane, kura kompānijas valdē strādāja no 2015.gada 17.aprīļa līdz šodienai. Savukārt valdē šodien iecelti Kārlis Andersons un Linda Aldiņa.

Aģentūrai LETA pagaidām neizdevās iegūt kompānijas pārstāvju komentāru par vadības maiņas iemesliem un ietekmi uz kompānijas turpmāko darbību.

2015.gadā "Vīna studija" strādāja ar 3,1 miljona eiro apgrozījumu un 57 601 peļņu. Kompānijas 2016.gada rezultāti vēl nav publiskoti.

Pēc "Firmas.lv" informācijas, SIA "Vīna studija" ir reģistrēta 2007.gada 21.decembrī un tās 100% kapitāldaļas pieder AS "Piazza Italiana". Kompānijas pamatkapitāls ir 14 224 eiro. Informācija kompānijas mājaslapā liecina, ka "Vīna studijai" ir piecas filiāles, tostarp četras Rīgā - Stabu ielā 30, Elizabetes ielā 10, kā arī tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" un iepirkšanās centrā "Olimpia". Tāpat "Vīna studijai" ir viena filiāle Liepājā, tirdzniecības centrā "Baata".