Stropu promenādi Daugavpilī izbūvēs SIA "Latgales Ceļdaris", gaismekļus piegādās SIA "Moduls interjers"

Daugavpils, 30.dec., LETA. SIA "Latgales Ceļdaris" un SIA "Moduls interjers" uzvarējušas Daugavpils pilsētas domes rīkotajā atklātajā konkursā par tiesībām veikt jaunās Stropu promenādes izbūvi Daugavpilī un piegādāt tās vajadzībām gaismekļus.

Kā liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā, SIA "Latgales Ceļdaris" apņēmusies veikt Stropu promenādes izbūvi par 628 431 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), bet SIA "Moduls interjers" - piegādāt gaismekļus par 18 564 eiro bez PVN.

Vēlmi veikt Stropu promenādes izbūvi konkursā bija pauduši astoņi pretendenti, bet gatavību piegādāt gaismekļus - četri pretendenti.

Stropu promenāde būs aptuveni trīs kilometrus gara pastaigu vieta un atpūtas zona gar Lielā Stropu ezera krastu no Daugavpils reģionālās slimnīcas līdz pludmalei "Stropu vilnis".

Stropu promenādes izbūves projektu izstrādājusi projektēšanas SIA "Arhis", projektu plānots īstenot pa kārtām.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Daugavpilī reģistrētā ceļu un tiltu būves un uzturēšanas SIA "Latgales Ceļdaris" apgrozījums pērn bija 5 606 026 eiro. 2015.gadu uzņēmums noslēdza ar 393 074 eiro zaudējumiem. Visas SIA kapitāla daļas pieder Lietuvas uzņēmumam "Panevežio Keliai".

Savukārt Rīgā reģistrētā SIA "Moduls interjers" dibināta 2007.gadā. Pērn uzņēmuma apgrozījums bija 18,98 miljoni eiro un peļņa - 1,42 miljoni eiro. "Moduls interjers" 33,33% daļu pieder SIA "IVN Finance", 33,33% daļu - SIA "Zink Invest" un 33,33% - SIA "MM investīcijas".