Atklās suņu pastaigu laukumu pie Olaines 2.vidusskolas stadiona

Jelgava, 22.dec., LETA. Pie Olaines 2.vidusskolas stadiona ir izveidots suņu pastaigu laukums, kura atklāšana notiks šodien plkst.13, aģentūra LETA iepriekš uzzināja Olaines novada pašvaldībā.

Laukums iekārtots, iežogojot vairāk nekā 600 kvadrātmetru lielu teritoriju, kura aprīkota ar apgaismojumu. Teritorijā suņi varēs izskrieties vai izmantot treniņiem laukumā izvietotos vairāk nekā 20 elementus. Lai vietu padarītu ērtu arī suņu saimniekiem, teritorijā izvietoti soliņi ar atzveltnēm, atkritumu urna un speciāla suņu ekskrementu urna.

Olaines novada pašvaldība cer uz suņu īpašnieku atsaucību laukuma izmantošanā. Pēc nepieciešamības laukums tiks uzlabots un papildināts.

Jau ziņots, ka suņu pastaigu laukuma izbūvei Olainē plānots tērēt 23 477 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina Olaines novada pašvaldības Iepirkumu komisijas pieņemtais lēmums.

Darbus pilsētā veiks SIA "Ksil Baltic" par 19 403 eiro bez PVN, līdz ar to kopējā līguma summa sasniedz 23 477 eiro. Uzņēmums pašvaldības izsludinātajā iepirkumā bija vienīgais pretendents.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Ropažu novadā reģistrētais uzņēmums, kas nodarbojas ar apzaļumošanu un labiekārtošanu, pagājušajā gadā apgrozījis 1 003 393 eiro un cietis 11 886 eiro zaudējumus.