Namu apsaimniekotājs "RBSSKALS Serviss" maina nosaukumu uz "CS Komercserviss"

Rīga, 13.dec., LETA. Namu apsaimniekotājs SIA "RBSSKALS Serviss", kas pieder Lietuvas nekustamo īpašumu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas uzņēmumam "Civinity", mainījis nosaukumu uz SIA "CS Komercserviss" un turpmāk tirgū darbosies ar zīmolu "Civinity Solutions", aģentūrai LETA pavēstīja kompānijā.

Pēc kompānijas pārstāvju minētā, tuvākajā laikā sākies līdzšinējā "RBSSKALS Serviss" zīmola maiņas process.

"Kopš uzņēmuma īpašnieku maiņas "RBSSKALS Serviss" klientiem sniegtajos pakalpojumos izmaiņas nav notikušas un nav paredzētas arī turpmāk," atzīmēja kompānijā, vienlaikus piebilstot, ka pamazām tiks strādāts pie pakalpojumu kvalitātes un klientu servisa procesu uzlabojumiem.

Komercreģistrā izmaiņas kompānijas nosaukumā iegrāmatotas 9.decembrī.

Jau vēstīts, ka šogad septembrī "Civinity" paziņoja, ka noslēdzis darījumu un iegādājies "RBSSKALS Serviss". Darījuma detaļas netika izpaustas.

"Civinity" grupa ir starptautisks uzņēmums, kas piedāvā dažādus pakalpojumus nekustamo objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas jomā Lietuvā un Latvijā. "Civinity" grupa reģionā pārvalda 15 namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumu Viļņā, Kauņā, Klaipēdā, Palangā, Kretingā, Rīgā un Jūrmalā, kur kopējā "Civinity" pārvaldītā platība sasniedz 5,3 miljonus kvadrātmetru. Grupa pārvalda arī komercobjektus un sabiedriskās ēkas - skolas, sporta objektus un specializētas tehniskās ēkas.

Latvijā "Civinitiy" grupa patlaban ir lielākais privātais apsaimniekošanas uzņēmums, kura sastāvā ietilpst SIA "Jūrmalas namsaimnieks", AS "Hausmaster", SIA "Home Master" un SIA "CS Komercserviss".

"Civinity" konsolidētais apgrozījums 2015.gadā bija 15,1 miljons eiro, savukārt šogad uzņēmums plāno palielināt apgrozījumu līdz 40 miljoniem eiro. "Civinity" grupā strādā 1500 darbinieku.

Savukārt "CS Komercserviss" pērn strādāja ar 7,811 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 15,7% vairāk nekā 2014.gadā, bet cieta 416 787 eiro zaudējumus pretstatā 112 998 eiro peļņai gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Iepriekš uzņēmuma vienīgais īpašnieks bija "RBSSKALS Holding". Savukārt cits "RBSSKALS" grupas būvniecības uzņēmums "RBSSKALS Būvvadība" 8.septembrī Zemgales priekšpilsētas tiesā iesniedzis lūgumu ierosināt tiesiskās aizsardzības procesu (TAP). Uzņēmums norāda, ka paredz TAP laikā reorganizēt kompānijas darbību un pārvarēt krīzi būvniecībā.