"Baltic International Bank" izveidojusi meitaskompāniju "BIB Alternative Investment Management"

Rīga, 12.dec., LETA. "Baltic International Bank" izveidojusi meitaskompāniju AS "BIB Alternative Investment Management", liecina "Firmas.lv" informācija.

"BIB Alternative Investment Management" apmaksātais un reģistrētais pamatkapitāls ir 125 000 eiro.

Jaunizveidotās kompānijas valdes priekšsēdētājas amatā iecelta Dace Dūklava-Kokina, bet valdes locekļu amatos - Anna Valtere un Kaspars Vārpiņš. Savukārt "BIB Alternative Investment Management" padomē iecelts Bogdans Andruščenko, Mārtiņš Neibergs un Alons Nodelmans.

Komercreģistrā "BIB Alternative Investment Management" iegrāmatota 5.decembrī.

"Baltic International Bank" grupā ietilpst arī "BIB Consulting", "BIB Real Estate", "Gaujas īpašumi" un kompānija "Global Investments".

Jau vēstīts, ka "Baltic International Bank" šogad deviņos mēnešos strādāja ar 3,631 miljona eiro peļņu, kas ir par 65,6% vairāk nekā 2015.gada attiecīgajā periodā, savukārt bankas grupas peļņa pieauga par 77,8% un bija 3,834 miljoni eiro.

Bankas lielākie īpašnieki ir Valērijs Belokoņs (69,89%) un Vilorijs Belokoņs (30%). Pēc aktīvu apmēra "Baltic International Bank" 2016.gada septembra beigās bija 13.lielākā banka Latvijā, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas dati.