RNP par 70 400 eiro drukās bukletus un plakātus

Rīga, 9.dec., LETA. Pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) par 70 400 eiro pirks poligrāfijas pakalpojumus, lai ar bukletiem un plakātiem izplatītu informāciju klientiem, aģentūrai LETA pastāstīja RNP pārstāve Santa Vaļuma.

Iepirkumu uzraudzības biroja informācija liecina, ka RNP bija izsludinājis iepirkuma konkursu par poligrāfijas pakalpojumiem. Tajā tika saņemti trīs piedāvājumi un uzvarēja SIA "Euroconnect", kas pakalpojumus sniegs par 70 400 eiro.

Vaļuma pastāstīja, ka līgums paredz poligrāfijas pasākumus sniegt vienu gadu. RNP vajadzīgi poligrāfijas pakalpojumi, lai izplatītu informāciju klientiem, drukājot bukletus un plakātus. Turklāt poligrāfijas pakalpojumi paredz nodrošināt arī papīru, aploksnes un mapes ar RNP logo.

Viņa arī norādīja, ka RNP par poligrāfijas pakalpojumiem norēķinās pēc to saņemšanas, tāpēc galējā summa var būt arī mazāka.

"Euroconnect" dibināts 2006.gadā un tā pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma apgrozījums pērn bijis 232 981 eiro un peļņa 48 425 eiro. "Euroconnect" 100% daļas pieder Aivaram Bricim, liecina "Firmas.lv" informācija.