SIA "Ošukalns" Jēkabpils novadā par 591 000 eiro pārbūvēs trīs ceļus

Daugavpils, 7.dec., LETA. SIA "Ošukalns" ir uzvarējusi trīs Jēkabpils novada pašvaldības izsludinātos atklātos konkursos par tiesībām veikt ceļu pārbūvi Dunavas, Zasas un Kalna pagastos, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Ceļa Daugavas-Lapas-Auzāni-Ērgļi pārbūvi Jēkabpils novada Dunavas pagastā SIA "Ošukalns" apņēmusies veikt par 223 301 eiro, ceļa Zasas-Ģērķāni pārbūvi Zasas pagastā - par 169 180 eiro un ceļa Vidsala-Spuldzenieki pārbūvi Kalna pagastā - par 199 015 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Savus piedāvājumus atklātajam konkursam par tiesībām veikt ceļa Vidsala-Spuldzenieki pārbūvi kopumā bija iesnieguši četri pretendenti, bet konkursiem par tiesībām veikt ceļu Daugavas-Lapas-Auzāni-Ērgļi un Zasas-Ģērķāni pārbūvi - pa trim pretendentiem.

SIA "Ošukalns" piedāvājumus konkursa komisija izvēlējās, jo atzina to par saimnieciski visizdevīgākajiem.

Darbus visos trijos objektos plānots pabeigt līdz nākamā gada septembra beigām.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija uzņēmums "Ošukalns" reģistrēts 1993.gadā. Uzņēmums 2015.gadā strādājis ar 28,6 miljonu eiro apgrozījumu un 1,6 miljonu peļņu.

Uzņēmums vienādās daļās pieder trim privātpersonām - Aigaram Nitišam, Aldim Bukam, Ivaram Dāboliņam.

Uzņēmums, kas nodarbojas ar kokapstrādi, būvniecību, karjeru izstrādi, asfaltbetona ražošanu, mežizstrādi u.c., pērn nodarbinājis 306 darbiniekus.