Būvprojektu tūrisma un dabas izziņas infrastruktūras izbūvei Rāznas nacionālajā parkā izstrādās "Projektēšanas birojs Austrumi"

Daugavpils, 23.nov., LETA. SIA "Projektēšanas birojs Austrumi" uzvarējusi Rēzeknes novada pašvaldības izsludinātajā iepirkumā par tiesībām veikt būvprojekta "Tūrisma un dabas izziņas infrastruktūras izbūve Rāznas nacionālajā parkā" izstrādi un autoruzraudzību, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

SIA "Projektēšanas birojs Austrumi" piedāvājumu iepirkuma komisija izvēlējusies, jo atzinusi to par saimnieciski izdevīgāko. Būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību iepirkuma uzvarētājs apņēmies veikt par 33 600 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Šie darbi SIA "Projektēšanas birojs Austrumi" būs jāveic piecos mēnešos kopš līguma noslēgšanas brīža.

Savus piedāvājumus iepirkumam par tiesībām veikt būvprojekta "Tūrisma un dabas izziņas infrastruktūras izbūve Rāznas nacionālajā parkā" izstrādi un autoruzraudzību bija iesnieguši divi pretendenti.

Tūrisma un atpūtas zonā paredzēts ierīkot skatu torni, pastaigu laipu, putnu novērošanas slēpni, lapeni, tūrisma informācijas punktu, auto stāvlaukumu, velomaršrutu ar norādēm, uzstādīt Rāznas dabas parka robežzīmes, mazās arhitektūras formas, kā arī ierīkot gājēju celiņu un laukumu.

Kā liecina mājaslapā "Firmas.lv" publicētā informācija, "Projektēšanas birojs Austrumi" reģistrēts 2007.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. 2015.gadā biroja apgrozījums bija 1,14 miljoni eiro, bet zaudējumi - 24 500 eiro. Uzņēmums pieder privātpersonai Ivo Dembovskim.