"Latvijas balzams veikali" atver veikalu Piņķos; decembra vidū plāno atklāt jaunu veikalu Liepājā

Rīga, 22.nov., LETA. Specializēto dzērienu veikalu ķēde "Latvijas balzams veikali" novembra vidū, 17.novembrī, atvērusi jaunu veikalu Jūrmalas ielā 14, Piņķos, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijā.

Jaunatvērtais veikals Piņķos ir pēc kārtas sestais "Latvijas balzams veikalu" "outlet" koncepta veikals un lielākais no visiem "LB Spirits&Wine Outlet" tīkla veikaliem ar 146 kvadrātmetru kopējo platību. "Piņķi ir strauji augoša Pierīgas teritorija, taču vienlaikus infrastruktūra, tostarp tirdzniecības vietas, tajā vēl tikai attīstās," sacīja "Latvijas balzams veikalu" vadītāja Viktorija Voičenko.

"Latvijas balzams veikalu" mārketinga vadītāja Laura Sarkanābola aģentūrai LETA sacīja, ka kompānija nevēlas atklāt veikala Piņķos izveidē ieguldīto investīciju apmēru. Tāpat viņa pastāstīja, ka uzņēmums šogad decembra vidū plāno atklāt vēl vienu veikalu Liepājā.

Savukārt nākamgad iecerēts atjaunot pašreizējos veikalus, kuros vēl nav veikts remonts, nomainot veikalu izkārtnes un veicot veikalu telpu kosmētisko remontu, pastāstīja Sarkanābola. "Plānojam rekonstruēt veikalus Rīgas centrā, Ogrē," sacīja mārketinga vadītāja, piebilstot, ka precīzāku informāciju, kuri veikali konkrēti tiks rekonstruēti, varēs atklāt nākamgad.

"Latvijas balzams veikalu" specializēto tīklu patlaban veido 46 veikali, no kuriem četri ir "premium" koncepta veikali, bet seši - "outlet" tipa veikali.

Kā ziņots, "Latvijas balzams veikalu" īpašniece ir SIA "Bravo". Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 10,16 miljoni eiro salīdzinājumā ar 10,97 miljoniem iepriekšējā gadā, bet zaudējumi - 13 658 eiro salīdzinājumā ar 7673 eiro peļņu 2014.gadā.

"Latvijas balzams veikali" kopš 2014.gada oktobra iekļauti holdinga kompānijā "Amber Beverage Group", kas tika izveidota, starptautiskajai alkoholisko dzērienu kompānijai "SPI Group" apvienojot Baltijas uzņēmumus - "Latvijas balzamu", dzērienu izplatītājus "SPI Distribution Latvia", "SPI Distribution Estonia", "Bennet Distributors" un "Darija" Lietuvā.