"Koblenz drošība" komercdirektors Vašuks iecelts uzņēmuma valdē

Rīga, 27.okt., LETA. Apsardzes kompānijas SIA "Koblenz drošība" komercdirektors Lauris Vašuks iecelts uzņēmuma valdē, liecina "Firmas.lv" informācija.

Izmaiņas valdē reģistrētas 24.oktobrī. Darbu valdē turpina līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Raivis Terinks un valdes locekle Marina Stepčenko.

Kā stāsta uzņēmumā, izmaiņas valdē saistītas ar nepieciešamību nostiprināt pārvaldes struktūru, piesaistot valdei jaunu profesionāli.

"Savā divdesmitajā darbības gadā "Koblenz drošība" iegājis jaunā izaugsmes un attīstības posmā, kas sakrīt ar lielām pārmaiņām un izaicinājumiem apsardzes biznesā. Šo posmu uzņēmums ir iesācis, nospraužot ambiciozus mērķus, kuru sasniegšanai radās nepieciešamība nostiprināt pārvaldes struktūru ar jaunu profesionāli," skaidro Terinks.

Vašuka līdzšinējā pieredze ir saistīta ar pārdošanas stratēģijas realizēšanu un korporatīvo klientu attiecību vadīšanu ne tikai uzņēmumā "Koblenz drošība", bet arī informācijas tehnoloģiju jomā un auto nozarē.

Kā vēstīts, "Koblenz drošība" investējusi ap 200 000 eiro jaunā monitoringa centra izveidē un informācijas tehnoloģiju modernizēšanā. Centrs ir izgājis sertifikāciju, uzņēmumam saņemot jauno apsardzes darbības licenci, kura atbilst jaunajam apsardzes likumam un ļaus nodrošināt visus apsardzes pakalpojumus 2017.gadā.

No 2017.gada 1.janvāra tehniskās apsardzes pakalpojumus vairs nevarēs sniegt tās apsardzes kompānijas, kuras nebūs saņēmušas jaunās licences vai arī kurām nav jaunajām prasībām atbilstoša monitoringa centra.

"Koblenz drošība" pērn palielināja apgrozījumu par 24%, sasniedzot 4 240 374 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. 2014.gadā uzņēmums apgrozīja 3 432 412 eiro. Pērn uzņēmums teju trīskāršoja peļņu, sasniedzot 66 979 eiro, bet 2014.gadā peļņa bija 24 567 eiro.

SIA "Koblenz drošība" ir dibināta 1996.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 30 735 eiro. 90,04% uzņēmuma pieder Simonai Deiftai, bet 9,96% - Antonam Koņevņikovam.

"Koblenz drošība" sniedz pakalpojumus Rīgā un Rīgas reģionā, Salaspilī, Ādažos, Jelgavā un Ventspilī, kā arī citur Latvijā. Uzņēmuma klientu loks (juridiskās un fiziskās personas) sasniedz 8000.