"Vanilla Travel" nākamā gada vasaras sezonā piedāvās jaunus galamērķus Vidusjūras reģionā

Rīga, 24.okt., LETA. Ceļojumu aģentūra SIA "Vanilla Travel" nākamā gada vasaras sezonā piedāvās jaunus ceļojumu galamērķus Vidusjūras reģionā, aģentūrai LETA sacīja direktore Inga Kavaca.

Viņa pastāstīja, ka "Vanilla Travel" nākamā gada vasaras sezonā piedāvās jaunus ceļojumu galamērķus uz Grieķijas salām, piemēram, Zakintosu. Tāpat uzņēmuma klientiem nākamā gada vasarā būs pieejami ceļojumi uz mazāk zināmiem kūrortiem Itālijā, tostarp ostas pilsētu Bari, kas atrodas Adrijas jūras krastā. Tāpat piedāvājumu klāstā būs arī zināmāki galamērķi, piemēram, Maljorka.

Kavaca pastāstīja, ka "Vanilla Travel" šogad vairs nepiedāvā atsevišķus tūrisma pakalpojumus, bet specializējusies individuālajos dažāda garuma ceļojumos un nākamgad šo piedāvājumu turpinās attīstīt. Tostarp iecerēts papildināt ar veselības tūrismu piedāvāto pakalpojumu klāstu, paplašinot sadarbību ar SPA viesnīcām tādās valstīs kā, piemēram, Itālija, Austrija un Ungārija.

Viņa pastāstīja, ka pērn Vidusjūras reģions bija "Vanilla Travel" klientu vasaras sezonā populārākais izvēlētais galamērķis. Tāpat daudzi sāka izmantot SPA viesnīcu pakalpojumus, tādējādi aizstājot ceļojumus uz Turciju.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Vanilla Travel" pērn strādāja ar 9,035 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa bija 25 500 eiro apmērā, kas ir par 47,4% mazāk nekā 2014.gadā.

SIA "Vanilla Travel" dibināta 2008.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmums pieder Ingai Kavacai, liecina "Firmas.lv" informācija.