"Riga Plaza" atklās britu apģērbu zīmola "Phase Eight" veikalu

Rīga, 14.okt., LETA. Šodien tirdzniecības centrā "Riga Plaza" atklās britu apģērbu zīmola "Phase Eight" veikalu, kura izveidē investēti 350 000 eiro, pastāstīja veikalu pārvaldošā uzņēmuma SIA "DBH Ltd Baltics" valdes locekle Vaiva Kirvelaite.

Līdzekļi ieguldīti telpu remontā, precēs, IT sistēmā un darbinieku apmācībā. Investīcijas plānots atpelnīt desmit gados.

Kirvelaite norāda, ka pēdējo desmit gadu laikā "Phase Eight" ir ievērojami paplašinājies un tagad zīmolam ir vairāk nekā 430 veikali un stendi daudzzīmolu veikalos vairāk nekā 20 valstīs.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "DBH Ltd Baltics" pērn apgrozīja 3 751 010 eiro un nopelnīja 135 821 eiro. SIA "DBH Ltd Baltics" dibināta 2013.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro.

"DBH Ltd Baltics" pilnībā pieder ieguldījumu pārvaldes AS "Lawrence Asset Management", kas pērn apgrozīja 23 860 eiro un nopelnīja 1090 eiro.

"Lawrence Asset Management" pamatdarbības veids ir vadības pakalpojumu sniegšana, kā arī finanšu un investīciju vadība.

Kompānija "Lawrence Asset Management" dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 125 070 eiro.

"Lawrence Asset Management" ar vēsturisko nosaukumu "Kolonna Asset Management" ir SIA "Kolonna Invest", kam sākts maksātnespējas process, "Villa Serviss", "DBH Ltd Baltics" un "LK Invest" īpašniece. "Lawrence Asset Management" vienīgā valdes locekle ir Ieva Plaude-Rēlingere.