No pakalpojumu uzņēmumiem Latvijā lielākais apgrozījums metāllūžņu pārstrādātājiem

Rīga, 13.okt., LETA. Pagājušajā gadā pakalpojumu nozarē pēc apgrozījuma līderi bijuši uzņēmumi, kas nodarbojas ar metāllūžņu pārstrādi, liecina SIA "Firmas.lv" un aģentūras LETA veidotais "Latvijas biznesa gada pārskats 2016".

Pakalpojumu nozares "Top 10" līderis pēc apgrozījuma jau vairākus gadus ir metāllūžņu pārstrādes uzņēmums SIA "Tolmets", kura apgrozījums pērn bija 145,28 miljoni eiro.

''Top 10'' otrajā vietā iekļuvis metāllūžņu pārstrādātājs SIA "Metalekspo" ar 21 miljona eiro apgrozījumu, kam seko atkritumu apsaimniekošanas kompānija SIA "Clean R" ar 20,75 miljonu eiro apgrozījumu, otrreizējo izejvielu pārstrādātājs AS "PET Baltija" ar 18,26 miljonu eiro apgrozījumu un metāllūžņu pārstrādātājs SIA "Cronimet Latvia" ar 18,25 miljonu eiro apgrozījumu.

Tāpat pakalpojumu nozares "Top 10" iekļuvis metāllūžņu pārstrādātājs SIA "IMTL" ar 14,59 miljonu eiro apgrozījumu, apsardzes kompānija SIA "Fima" ar 13,85 miljonu eiro apgrozījumu, apsardzes kompānija AS "G4S Latvia" ar 13,74 miljonu eiro apgrozījumu, metāllūžņu pārstrādātājs SIA "Imetals" ar 13,59 miljonu eiro apgrozījumu un atkritumu uzglabāšanas pakalpojumu sniedzēja SIA "Getliņi Eko" ar 13,08 miljonu eiro apgrozījumu.

"Latvijas biznesa gada pārskata" kārtējā izlaidumā iekļautas veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas un prognozes, kā arī padziļināts biznesa vides apskats un detalizēti nozaru uzņēmumu saraksti.