Zobārstniecības klīnika "Dental Art" pārceļas uz plašākām telpām

Rīga, 6.okt., LETA. Zobārstniecības klīnika "Dental Art" paplašinās un pārceļas uz plašākām telpām, informē SIA "Dental Art" pārstāve Elena Sutra.

Jaunās telpas atrodas Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 20, un to platība ir 430 kvadrātmetri. Iepriekš klīnika atradās Rīgā, Lāčplēša ielā 35, un to platība bija 160 kvadrātmetri. Pārcelšanos uz plašākām telpām veicināja pacientu plūsmas pieaugums, kā arī personāla paplašināšana.

Klīnikas jaunajās telpās ir 11 ārstu kabineti, iepriekšējās telpās bija pieci kabineti. Klīnikā arī atrodas mācību klase ārstu tālākizglītībai, kur plānots rīkot seminārus un lekcijas, ļaujot iegūt zināšanas par jaunākajiem atklājumiem un tehnoloģijām stomatoloģijā, kā arī saņemt resertifikācijai nepieciešamos punktus.

Viņa neatklāj, cik lielas ir pārcelšanās izmaksas, taču atklāj, ka uzņēmums ir iegādājies jaunu iekārtu - dentālo mikroskopu, kura cena ir 14 000 eiro.

Šogad ir plānots arī iegādāties 3D rentgenu, kura cena ir ap 50 000 eiro.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Dental Art" apgrozījums pērn bija 736 538 eiro un uzņēmums nopelnīja 52 862 eiro. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 11 400 eiro. "Dental Art" vienīgais īpašnieks ir Sergejs Andrijevskis.