Ceļojumu biroja "Transport Business Service" peļņa pērn pieaugusi 3,9 reizes

Rīga, 9.sept., LETA. Ceļojumu birojs "Transport Business Service" pagājušajā gadā strādāja ar 6,983 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 33,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās 3,9 reizes, sasniedzot 32 215 eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotais kompānijas finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā sacīts, ka šogad "Transport Business Service" turpinās saimniecisko darbību un plāno noturēt apgrozījumu pērnā gada līmenī.

Uzņēmums arī plāno piedalīties konkursā, lai izcīnītu iespēju paplašināt klientu loku un piesaistīt jaunus korporatīvos klientus.

Kompānijas mērķis ir kļūt par vienu no vadošajiem tūroperatoriem Latvijā, īpašu uzmanību veltot korporatīvo klientu apmierinātības palielināšanai.

Jau ziņots, ka "Transport Business Service" pagājušajā gadā strādāja ar 5,213 miljonu eiro apgrozījumu un 8 323 eiro peļņu.

"Transport Business Service" ir tūrisma aģentūra, kuras pakalpojumos ietilpst individuālie un grupu ceļojumi Eiropā, viesnīcu rezervēšana, autonoma un vīzu noformēšana. Uzņēmums dibināts 1993.gadā, un tā pamatkapitāls ir 46,2 tūkstoši eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Borisam Lībermanim.