Apsaimniekošanas uzņēmuma "RBSSKALS Serviss" darbību neietekmēs "RBSSKALS Būvvadība" iesniegtais TAP pieteikums

Rīga, 8.sept., LETA. Apsaimniekošanas uzņēmuma SIA "RBSSKALS Serviss" darbību neietekmēs RBSSKALS grupas uzņēmuma "RBSSKALS Būvvadība" tiesā iesniegtais lūgums par tiesiskā aizsardzības procesa (TAP) ierosināšanu, aģentūru LETA informēja "RBSSKALS Serviss" valdes loceklis Pauls Upenieks.

""RBSSKALS Serviss" ir RBSSKALS grupas uzņēmums, bet tai pašā laikā neatkarīgs un patstāvīgs uzņēmums ar savu saimniecisko darbību. Māsas kompānijas "RBSSKALS Būvvadība" tiesā iesniegtais TAP pieteikums nekādā veidā neietekmē mūsu saimniecisko darbību, saistības, aktīvus vai likviditāti," uzsver Upenieks.

Uzņēmums "RBSSKALS Serviss", kas ir viens no apsaimniekošanas nozares līderiem, līdz šim ir veiksmīgi darbojies un arī turpmāk tā darbosies, un sniegs savus pakalpojumus saviem klientiem, norāda Upenieks.

"RBSSKALS Serviss" nodrošina apsaimniekošanas pakalpojumus Rīgā un reģionos vairāk nekā divu miljonu kvadrātmetru platībā dzīvojamām un sabiedriskām ēkām, teritorijām, inženiertīkliem un nodarbojas ar telpu uzkopšanas, ģenerālās tīrīšanas pakalpojumiem.

"RBSSKALS Serviss" pērn strādāja ar 7,8 miljonu eiro apgrozījumu un cieta 416 787 eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija. 2014.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 6,75 miljoni eiro un tika gūta 112 998 eiro peļņa.

Uzņēmuma "RBSSKALS Serviss" 100% īpašnieks ir SIA "RBSSKALS Holding", kura īpašnieki ir Māris Saukāns (73,43%) un Andris Treijs (26,57%).

LETA jau ziņoja, ka RBSSKALS grupas būvniecības uzņēmums "RBSSKALS Būvvadība" šodien Zemgales priekšpilsētas tiesā iesniedzis lūgumu ierosināt tiesiskās aizsardzības procesu (TAP). Uzņēmums norāda, ka paredz TAP laikā reorganizēt kompānijas darbību un pārvarēt krīzi būvniecības nozarē Latvijā.