Par 23 547 eiro atjaunos Ziemassvētku kauju piemiņas vietu Babītes pagasta "Streļķu mežā"

Rīga. 25.jūl., LETA. SIA "Rīgas meži" atjaunos Ziemassvētku kauju piemiņas vietu Babītes pagasta "Streļķu mežā", darbu veikšanai atvēlot 23 547 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā pieejamā informācija.

"Rīgas mežu" izsludinātajā konkursā par Ziemassvētku kauju piemiņas vietas - strēlnieku bunkura - atjaunošanas darbiem starp diviem pretendentiem uzvarēja būvfirma SIA "Katleri".

Uzņēmums dibināts 1992.gadā, un tā juridiskā adrese ir Ādažu novada "Katleri". 2015.gadā uzņēmuma pamatkapitāls bija 4 250 eiro. Uzņēmums veic dažāda veida celtniecības darbus - veic liela apjoma betona virsmu remontu, atjauno koka ēkas, kā arī nodrošina tiltu un hidrotehnisko būvju remontdarbus, liecina "Firmas.lv" un uzņēmuma mājaslapā pieejamā informācija.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja SIA "Katleri" valdes priekšsēdētājs Andris Blanks, uzņēmums darbu objektā sācis tajā pašā dienā, kad pagājušajā nedēļā tika parakstīts līgums ar "Rīgas mežiem". Viņš paskaidroja, ka objektā tiks veikti tā saucamā zāļu pagrabiņa remontdarbi, kuru laikā tiks nomainīts pagraba jumts, kā arī atjaunotas pagraba sienas. Blanks apstiprināja, ka patlaban norit pagraba vecā jumta demontāža, kā arī prognozēja, ka uzņēmumam izdosies pabeigt darbus objektā aptuveni mēneša laikā, kas ir ātrāk, nekā paredz noslēgtais līgums.