Pērn samazinājās "Top Shop" apgrozījums un pieauga peļņa

Rīga, 4.jūl., LETA. Mājsaimniecības, sporta un veselības preču tirgotāja SIA "Studio Moderna", kas darbojas ar zīmolu "Top Shop" apgrozījums pērn samazinājās, bet peļņa pieauga, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums pērn apgrozīja 14,62 miljonus eiro, kas ir par 3% mazāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 15,18 miljoni eiro. Uzņēmums pērn nopelnīja 134 063 eiro, kas ir par 27% vairāk nekā 2014.gadā, kad peļņa bija 104 821 eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka apgrozījuma kritums pērn galvenokārt saistīts ar vairumtirdzniecības lojalitātes programmu samazinājumu.

Šogad uzņēmuma vadība paredz stabilu turpmāko attīstību, realizācijas apjomu pieaugumu, ko radījusi nozares stabilitāte.

Ja nemazināsies patērētāju pirktspēja, uzņēmums šogad turpinās attīstīt zvanu centra pārdošanas apjomu, turpinot attīstīt klientu lojalitātes programmu, vairumtirdzniecības partneriem sadarbojoties lojalitātes akcijās, kā arī palielināt mazumtirdzniecības veikalu pārdošanas apjomus, norādīts vadības ziņojumā.

SIA "Studio Moderna" dibināta 2003.gada 31.janvārī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 4200 eiro. "Studio Moderna" pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai kompānijai "Studio Moderna Holdings B.V.".