"Centrālā laboratorija" pērn par 32% audzējusi apgrozījumu

Rīga, 22.jūn., LETA. SIA "Centrālā laboratorija" pērn audzējusi apgrozījumu par 32%, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums pērn apgrozīja 7,89 miljonus eiro, bet 2014.gadā - 5,98 miljonus eiro. Par 18% pērn samazinājusies uzņēmuma peļņa, sasniedzot 207 513 eiro, bet 2014.gadā uzņēmums nopelnīja 252 742 eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn uzņēmums pārcelies uz jaunām, plašākām telpām, iegādājies jaunas iekārtas, paplašinot analīžu piedāvājumu laboratorijas klientiem. Tāpat atvērtas desmit jaunas laboratorijas sturktūrvienībām.

Šogad uzņēmums plāno ieviest jaunas tehnoloģijas, izglītot personālu un sadarbības partnerus, kā arī atvērt 12 jaunas sturktūrvienības Rīgā un reģionos. Tāpat iecerēts paplašināt laboratorijas darbības jomu un sniegto pakalpojumu klāstu, modernizēt laboratorijas struktūrvienības, ņemot vērā vienoto laboratorijas tehnisko un vizuālo konceptu.

"Centrālā laboratorija" plāno arī nostiprināt pozīcijas plaša spektra klīniski diagnostisko laboratorijas izmeklējumu sniegšanā, kā arī apkalpošanas servisa risinājumu nodrošinājumā Latvijas tirgū.

SIA "Centrālā laboratorija" reģistrēta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 128 200 eiro, un tas pilnībā pieder SIA "Korx".