"Vēl vairāk saules" pabeidz ražošanas un banketu biznesa nodalīšanu

Rīga, 15.jūn., LETA. Rīgā pazīstamo restorānu "Vairāk saules" īpašniece SIA "Vēl vairāk saules" pabeigusi ražošanas un banketu biznesu nodalīšanu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Reorganizācijas pabeigšana reģistrēta šodien, 15.jūnijā, no "Vēl vairāk saules" atdalot un reģistrējot SIA "VVS Rent" un SIA "VVS Catering". Abi jaundibinātie uzņēmumi pilnībā pieder pērn oktobrī izveidotajai AS "VVS Holding".

Pēc reorganizācijas mainījies arī "Vēl vairāk saules" pamatkapitāls. Proti, no līdzšinējiem 45 600 eiro uzņēmuma pamatkapitāls pēc pārdales ir samazināts līdz 2800 eiro. Savukārt katra jaundibinātā uzņēmuma pamatkapitāls ir 21 400 eiro.

Jau vēstīts, ka lēmums par reorganizāciju pieņemts šī gada 2.martā, liecina publicētais paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

AS "VVS Holding" valdes loceklis Mārtiņš Kalniņš iepriekš aģentūrai LETA skaidroja, ka uzņēmuma "Vēl vairāk saules" vadība izlēma par labu reorganizācijai, jo, uzņēmumam kļūstot lielākam, sācis kļūt grūtāk pārskatīt tā darbu. Tāpēc izlemts, ka no "Vēl vairāk saules", kas pārvalda "Vairāk saules" restorānus, pastas, ravioli un pusfabrikātu ražošanas un banketu biznesu, tiks nodalīts ražošanas un banketu bizness.

Kā ziņots, "Vēl vairāk saules" pērn trīskāršoja peļņu un būtiski audzēja apgrozījumu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma peļņa pērn bija 616 640 eiro, bet 2014.gadā - 187 722 eiro. Uzņēmuma apgrozījums pērn sasniedza 5,18 miljonus eiro, kas ir par 57% vairāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 3,32 miljonus eiro.

SIA "Vēl vairāk saules" dibināta 2002.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro. "Vēl vairāk saules" pilnībā pieder "VVS Holding".