"Narvesen" informēs par šī gada attīstības plāniem

Rīga, 9.jūn., LETA. Šodien plkst.12 mazumtirdzniecības tīkla "Narvesen" veikalā Grēcinieku ielā 11a, Rīgā, SIA "Narvesen Baltija" informēs par šī gada attīstības plāniem, informē uzņēmumā.

Pasākuma laikā iecerēts arī sniegt īsu ieskatu par "Narvesen Baltija" pagājušā gada darbības rezultātiem.

Pasākumā piedalīsies "Narvesen Baltija" valdes priekšsēdētāja Katrīne Judovica un "Narvesen" mārketinga daļas vadītāja Linda Sietiņa.

Kā norāda uzņēmuma pārstāvji, šī gada četros mēnešos ir novērots 10% pieprasījuma pieaugums "food to go" segmentā jeb pēc pārtikas produktiem līdzi ņemšanai un kafijas "Narvesen" tīklā. Lielākais pieaugums ir vērojams sviestmaižu segmentā - 50%.

Pērn "Narvesen Baltija" ir bijis izaugsmes laiks, kad uzņēmums sasniedza vēsturiski labākos finanšu rezultātus, kas skaidrojams ar mērķtiecīgām investīcijām jaunu veikalu izveidē, kā arī kvalitātes zīmes "Fresh & Tasty" attīstībā.

Tāpēc šogad, saredzot potenciālu uzņēmuma attīstībai "food to go" segmentā, "Narvesen" būtiski paplašinās savas kvalitātes zīmes "Fresh & Tasty" produktu klāstu.

Kā ziņots, mazumtirdzniecības tīklu "Narvesen" pārvaldošais uzņēmums "Narvesen Baltija" pērn strādājusi ar apgrozījuma kritumu un peļņas pieaugumu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums pērn apgrozīja 60,17 miljonus eiro, kas ir par 6% mazāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 64,05 miljoni eiro. Savukārt uzņēmuma peļņa sasniedza 3,35 miljonus eiro, kas ir par 13% vairāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmums nopelnīja 2,96 miljonus eiro.

"Narvesen Baltija" pamatdarbība ir zīmola "Narvesen" vadība, mazumtirdzniecības tīkla attīstība un mazumtirdzniecība 250 tirdzniecības vietās. Patlaban visas "Narvesen" tirdzniecības vietas vada neatkarīgi uzņēmēji uz franšīzes līgumu pamata.

SIA "Narvesen Baltija" dibināta 1997.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 10 592 996 eiro. "Narvesen Baltija" pieder norvēģu uzņēmumam "Reitan Servicehandel". "Narvesen" iekļauts "Reitan" uzņēmumu grupā, kas pārstāvēta Ziemeļvalstīs un Baltijā ar tādiem zīmoliem kā "Narvesen", "Pressbyrån", "R-kiosk" un "7-Eleven".