"Gemoss" Liepājā atklās veikalu-noliktavu

Rīga, 27.maijs, LETA. Šodien plkst.13 Liepājā, Zemnieku ielā 32, restorānu aprīkojuma tirgotāja, riekstu un žāvēto augļu importētāja SIA "Gemoss" atklās veikalu-noliktavu, aģentūrai LETA pastāstīja "Gemosa" vadītāja Ieva Treija.

Viņa norāda, ka uzņēmuma klientu vidū ir daudz Kurzemes uzņēmēju, tāpēc veikala-noliktavas atvēršana Liepājā ir likumsakarīgs uzņēmuma attīstības solis. "Mūsu klientu vidū Kurzemes uzņēmēju ir ļoti daudz, tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka vēlamies atrasties tuvāk mūsu klientiem un sadarbības partneriem."

Jaunā veikala-noliktavas "Gemoss Liepāja" platība būs 450 kvadrātmetri, un tajā apmeklētājiem tiks piedāvāts plašs bāru, restorānu un viesnīcu nozarei nepieciešamo preču klāsts. Tāpat tajā būs pieejamas preces konditoriem. Plašā izvēlē klientiem tiks piedāvāti dažādi konservi, garšvielas, sīrupi un bakalejas preces. Šajā veikalā-noliktavā būs arī plašs sveramo riekstu, sēklu un žāvētu augļu klāsts. Katru nedēļu jaunajam veikalam tiks piegādāta arī svaigi grauzdēta augstas kvalitātes kafija "Andrito".

Veikalā būs gaidīti gan profesionāļi, gan ikviens, kas vēlas iegādāties augstas kvalitātes virtuves aprīkojumu un savas maltītes pagatavošanā izmantot izejvielas un produktus, kurus izvēlas labākie pavāri un konditori visā pasaulē.

"Gemosa" jaunais veikals Liepājā radīs septiņas jaunas darbvietas, un prognozēts, ka tā klienti būs ne tikai Kurzemes, bet arī Zemgales bāri, restorāni, konditorejas un kafejnīcas. Jau šobrīd lielu interesi par jauno veikalu Liepājā un tā piedāvāto produkciju izrāda arī uzņēmumi no Lietuvas, kam ceļš līdz Liepājai ir krietni tuvāks nekā līdz Rīgai, uzsver Treija.

Jau vēstīts, ka veikala izveidē Liepājā investēti vairāk nekā 100 000 eiro.

Uzņēmums "Gemoss" nodarbojas ar bāru un restorānu aprīkojuma tirdzniecību, maizes un konditorejas izejvielu tirdzniecību, mājsaimniecības preču vairumtirdzniecību, trauku un pasākumu inventāra nomu, kā arī ar riekstu un žāvētu augļu importu un to fasēšanu mazumtirdzniecības iepakojumos.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Gemoss" 2014.gadā apgrozīja 22,25 miljonus eiro, kas ir par 22% vairāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 18,39 miljonus eiro. 2014.gadā uzņēmums nopelnīja 1,71 miljonu eiro, bet 2014.gadā - 1,32 miljonus eiro.

SIA "Gemoss" dibināta 1993.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir viens miljons eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Treijai.