Laikraksts: Veiktas izmaiņas vairāku Ventspils uzņēmumu valdēs un padomēs

Rīga, 25.maijs, LETA. Pēdējo pāris nedēļu laikā no vairāku Ventspils uzņēmumu valdēm un padomēm izslēgts Edgars Ciniņš, raksta "Neatkarīgā".

Laikraksts apgalvo, ka Ciniņš esot bijis Šveices advokāta Rudolfa Meroni uzticamības persona, bet tagad zaudējis vietu viņa pieskatītajos uzņēmumos. Meroni ir uzticēti mantas glabātāja pienākumi tā dēvētajā Lemberga krimināllietā arestētajai mantai.

Ciniņš šā gada 26.aprīlī izslēgts no AS "Ventbunkers" valdes locekļa amata, bet 11.maijā - no "Ventbunkera" valdes priekšsēdētāja amata atcelta viņa šķirtā sieva Eva Ciniņa.

11.maijā Ciniņš atcelts no AS "Kālija parks" padomes locekļa amata un no SIA "Mineral Trans Serviss" un SIA "Neck Technologies" valžu locekļa amatiem. Savukārt 16.maijā Ciniņš atstājis AS AS "Ventspils Tirdzniecības osta" padomi, 17.maijā - SIA "Media Support" valdi, bet 18.maijā - SIA "Seastar" valdi.

"Firmas.lv" informācija liecinot, ka Ciniņš 24.maijā vēl bijis AS "Lauku avīze" ("Ventbunkera" 100% meitas uzņēmums) - padomes loceklis, SIA "Noord Natie Ventspils" termināls (36% pieder "Ventbunkeram") padomes loceklis, SIA "Ventspils ekspedīcija" (37% pieder "Ventbunkeram") un biedrības "Baltijas asociācija - transports un loģistika" valdes loceklis.