Paziņos rezultātus konkursā par labāko biroja administratoru

Rīga, 17.maijs, LETA. Šodien paziņos rezultātus biroja preču izplatītāja SIA "Officeday Latvia" rīkotajā konkursā par labāko biroja administratoru, aģentūru LETA informē "Officeday Latvia" pārstāvji.

Pasākums notiks no plkst.14 viesnīcā "Tallink Hotel Riga" Elizabetes ielā 24, Rīgā.

Pasākuma laikā tiks noteikta šā gada labākā biroja administratore vai administrators, kurš visveiksmīgāk tika galā ar fināla pārbaudījumiem, kā arī savāca vislielāko balsu skaitu interneta balsošanā

Konkursā varēja piedalīties biroja administratore, administrators, sekretāre, sekretārs, vadītāja asistente, asistents, referente, referents, kā arī jebkurš darbinieks, kurš uzņēmumā pilda iepriekšminēto amatu funkcijas.

Konkursa mērķis ir uzsvērt biroja administratora profesijas nozīmīgumu un parādīt, cik būtiska ir viņa loma biroja ikdienas darba organizēšanā.

Pagājušajā gadā konkursā uzvarēja bankas "Nordea" biroja vadītāja Elīna Sprudzāne, kas saņēma lielāko atbalstītāju balsu skaitu un žūrijas augstāko vērtējumu par dažādiem izveicības un profesionalitātes uzdevumiem

Konkurss tiek rīkots piekto gadu.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Officeday Latvia" 2014.gadā apgrozīja 16,01 miljonu eiro salīdzinājumā ar 15,51 miljonu iepriekšējā gadā, savukārt peļņa bija 48 946 eiro salīdzinājumā ar 250 702 eiro 2013.gadā. Pērnos finanšu datus uzņēmums vēl nav publiskojis.

SIA "Officeday Latvia" dibināta 1995.gadā, pamatkapitāls ir 1 195 782 eiro. "Officeday Latvia" pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajai kompānijai "Sanitex".