Par pētījumu kompānijas TNS rīkotājdirektoru Latvijā kļūst Mārtiņš Traubergs

Rīga, 29.apr., LETA. No 1.maija Latvijā starptautisko tirgus, sociālo un mediju pētījumu kompāniju TNS vadīs Mārtiņš Traubergs, ieņemot uzņēmuma rīkotājdirektora amatu, informē TNS pārstāve Laura Vendele.

Traubergs kompānijā TNS strādā vairāk nekā 15 gadus un līdz šim ir darbojies uzņēmuma vadības komandā, ieņemot mediju pētījumu lielo klientu direktora un valdes locekļa amatu. Viņa vadībā mediju pētījumu departaments ir nozīmīgi attīstījies un ieviesis daudzas inovācijas, uzsver Vendele.

Viņa stāsta, ka Traubergs pārzina pētījumu jomu gan Latvijā, gan ārvalstīs, kā arī viņš ir ieguvis biznesa vadības maģistra grādu Latvijas Universitātē.

Līdzšinējais TNS rīkotājdirektors Latvijā bija TNS un "Kantar Media" Baltijas valstu reģionālais vadītājs Margo Veskimagi, kas turpinās pārraudzīt pētījumu kompānijas TNS un "Kantar Media" attīstību Baltijā, norāda Vendele.

Turpmāk SIA "TNS Latvia" valdē strādās rīkotājdirektors Traubergs, kā arī līdzšinējās valdes locekles - lielo klientu direktores Ilva Pudule un Signe Kaņējeva, ražošanas un attīstības direktore Santa Tolka un finanšu direktore Ligita Duka.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "TNS Latvia" pērn apgrozīja 3,15 miljonus eiro, kas ir par 8% vairāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmuma apgrozījums bija 2,95 miljoni eiro. Pērn uzņēmums nopelnīja 253 296 eiro, bet 2014.gadā - 210 958 eiro.

SIA "TNS Latvia" dibināta 1993.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 85 372 eiro. "TNS Latvia" pilnībā pieder Igaunijā reģistrētai kompānijai "Emor".