Liepājas koncertzāli "Lielais dzintars" apkalpos "Riga City Service"

Rīga, 19.apr., LETA. Latvijā strādājošais nekustamo īpašumu apsaimniekošanas uzņēmumu "City Service" grupas meitasuzņēmums SIA "Riga City Service" sniegs inženiertehnisko sistēmu apkopes un uzturēšanas pakalpojumus vienā no lielākajām Latvijas koncertzālēm "Lielais dzintars" Liepājā, aģentūru LETA informēja "Riga City Service" pārstāvis Pauļus Ugianskis.

Uzņēmuma "Riga City Service" speciālisti būs atbildīgi par ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu, apkures sistēmu un ēku vadības sistēmu apkalpošanu vienā no lielākajām un jaunākajām Latvijas koncertzālēm.

Koncertzāles "Lielais dzintars" platība ir vairāk nekā 14 000 kvadrātmetru.

"Pēc 10 gadu ilgas darbības Latvijā mēs pirmo reizi esam uzņēmušies sniegt pakalpojumus šāda veida objektā - koncertzālē. No vienas puses tas ir izaicinājums, bet no otras puses - klientu novērtējums un uzticība. Es nešaubos, ka mūsu ilggadējā pieredze komerciālo ēku uzturēšanā palīdzēs mums šo moderno koncertzāli apkalpot visaugstākajā līmenī," norāda "Riga City Service" valdes loceklis Jons Šimkevičs.

Pagājušajā gadā uzņēmums parakstīja līgumu ar valsts uzņēmumu "Latvenergo" par durvju un vārtu sistēmu apkalpošanu, kā arī par apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmām. Uzņēmums sniedz arī apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu apkalpošanas pakalpojumus valsts uzņēmumā "Rīgas siltums".

Pašlaik 2006.gadā dibinātais uzņēmums "Riga City Service" Latvijā pārrauga ēkas ar platību, kas pārsniedz vienu miljonu kvadrātmetru. 2014.gadā tika paziņots, ka "Riga City Service" uzticēta 129 valsts iestāžu pārraudzība. Uzņēmums rūpēsies par policijai, ugunsdrošības dienestam piederošām ēkām un robežapsardzes dienesta punktiem.

"Riga City Service" apgrozījums pērn bija 1,84 miljoni eiro un uzņēmums cieta 31 818 eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma 100% īpašnieks ir Lietuvas uzņēmums "City Service".

"City Service" vada vienu no lielākajām ēku saimniecības pārvaldīšanas un integrēto komunālo pakalpojumu uzņēmumu grupām Eiropā. Kompānija darbojas Lietuvas, Polijas, Spānijas un Krievijas valstu tirgos. Kopējā administrējamo ēku platība ir vairāk nekā 35 miljoni kvadrātmetru. 

"City Service" akcijas kotējas Varšavas un Viļņas biržās.