"Bite Latvija" iegādājas "Spaineta Latvija"

Rīga, 4.apr., LETA. Mobilo sakaru operators SIA "Bite Latvija" iegādājies sakaru tehnikas tirgotāju SIA "Spaineta Latvija", aģentūru LETA informē "Bites" pārstāvji.

Kā vēsta uzņēmumā, abi uzņēmumi līdz šim darbojās līdztekus, "Spaineta" pārvaldot "Bite Latvija" klientu apkalpošanas centrus.

"Kopā ar "Spainetu" mēs sekmīgi strādājam jau vairākus gadus, tādēļ esam priecīgi, ka turpmāk "Spaineta" un tās komanda būs daļa no "Bites" ģimenes," saka "Bite Latvija" vadītājs Freds Renčaks.

"Mūsu biznesa stratēģija fokusējas uz vēl plašāku viedtālruņu un dažādu gudro aksesuāru piedāvājumu, tādēļ mēs paredzam, ka, pilnībā pārvaldot "Spainetas" uzņēmumu, mēs sasniegsim vēl labākus rezultātus," piebilda Renčaks.

"Spaineta Latvija" pārņemšanas procesu paredzēts pabeigt tuvākajā laikā, tiklīdz tiks saņemts apstiprinājums no Konkurences padomes.

"Spaineta" ir mazumtirdzniecības un klientu apkalpošanas salonu ķēde, kas piedāvā "Bites" pakalpojumus, viedtālruņus un dažādus aksesuārus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.

Patlaban "Spainetā" strādā vairāk nekā 130 darbinieki visā Latvijā.

Kā ziņots, sakaru tehnikas un līdzekļu tirgotāja SIA "Spaineta Latvija" 2014.gadā apgrozīja 7,64 miljonus eiro, bet nopelnīja 323 047 eiro.

Dati par 2015.gadu nav pieejami.

SIA "Spaineta Latvija" pilnībā piederēja Lietuvā reģistrētajam "Spainetos prekybos sistema UAB", liecina "Firmas.lv" informācija.