"Santa Monica Networks" pērn nopelnījis 1,211 miljonus eiro

Rīga, 17.marts, LETA. Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums SIA "Santa Monica Networks" pērn nopelnījis 1,211 miljonus eiro, kas ir par trešdaļu mazāk nekā gadu iepriekš, kad uzņēmuma peļņa bija 1,749 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Savukārt uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā sarucis par 13%, sasniedzot 12,282 miljonus eiro. 2014.gadā uzņēmums apgrozīja 14,221 miljonu eiro.

Kā teikts vadības ziņojumā, aizvadītais gads bijis veiksmīgs, bet peļņas samazinājums bijis plānots, jo 2014.gadā fiksēts tās ārkārtējs pieaugums sakarā ar divu ļoti lielu projektu vienlaicīgu realizāciju.

Arī apgrozījuma sarukums salīdzinājumā ar 2014.gadu ir plānots, bet salīdzinājumā ar 2013.gadu, ko var ņemt par objektīvāku salīdzinājuma periodu, redzams būtisks pieaugums.

"Santa Monica Networks" nodarbojas ar kompleksu projektu piegādi, konsultēšanu un pārvaldīto pakalpojumu sniegšanu datortīklu un apvienoto komunikāciju jomā. Klientu lokā ietilpst Kultūras ministrija, "Latvenergo", DEAC, "Swedbank", Valsts ieņēmumu dienests u.c.

"Santa Monica Networks" ir starptautiskās grupas "Santa Monica Networks Group" uzņēmums Latvijā. Tā dibinātāji - SIA "C 3" un Igaunijā reģistrētais uzņēmums "Santa Monica Networks Group OU".