"Double Coffee" kafejnīcas rekonstrukcijā Purvciemā investēti 75 000 eiro

Rīga, 14.marts, LETA. Kafejnīcas "Double Coffee" rekonstrukcijā Purvciemā investēti 75 000 eiro, aģentūru LETA informēja "Double Coffee" pārvaldītāja SIA "DC restorāni" pārstāvis Sergejs Plotņikovs.

Šīs kafejnīcas rekonstrukcija ir daļa no tīkla "Double Coffee" pērn sāktā ilgtermiņa projekta, kas paredz pakāpenisku interjera nomaiņu visās "Double Coffee" filiālēs.

Rekonstruētā kafejnīca atrodas Rīgā, Deglava ielā 65A, kur tika veiktas ne tikai interjera izmaiņas, bet arī būtiski uzlabojumi virtuvē, uzstādot mūsdienu prasībām atbilstošas tehnoloģijas.

Plotņikovs atzīmē, ka pagājušajā gadā rekonstruētā filiāle uzrādījusi lielāko apgrozījuma pieaugumu.

"Double Coffee" sadarbojas ar interjera dizaineri Guntu Lapiņu. Lai panāktu daudz siltāku un mājīgāku atmosfēru, tiek izmantoti dabīgie materiāli, piemēram, malkas pagales un elegantais kapars, bet galda virsmas ir no īsta ozolkoka. Katrā no "Double Coffee" restorāniem interjers nedaudz atšķirsies, norāda Plotņikovs. Lapiņas iecere ir katram objektam atrast un piemeklēt tieši tam raksturīgāko un piemērotāko.

Kā ziņots, SIA "DC restorāni", kas Latvijā pārvalda kafejnīcu tīklu "Double Coffee", 2014.gadā kāpināja apgrozījumu un audzēja peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

"DC restorāni" 2014.gadā apgrozīja 4,24 miljonus eiro un nopelnīja 385 065 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2014.gadā, salīdzinot ar 2013.gadu, kad "DC restorāni" apgrozīja 3,89 miljonus eiro, pieaudzis par 9%. Tikmēr uzņēmuma peļņa 2014.gadā, salīdzinot ar 2013.gadu, kad uzņēmums nopelnīja 179 074 eiro, ir divkāršojusies.

SIA "DC restorāni" dibināta 2004.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 853 723 eiro. "DC restorāni" pilnībā pieder AS "DC Holding".