"Santa Monica Networks" apgrozījums pērn audzis divas reize

Pērn informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma SIA "Santa Monica Networks" apgrozījums audzis divas reizes, bet peļņa - par 39%, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Santa Monica Networks" pērn apgrozīja 14,22 miljonus eiro, kas ir par 94% vairāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmuma apgrozījums bija 7,35 miljoni eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa pērn pieauga par 39%, sasniedzot 1,75 miljonus eiro, bet 2013.gadā uzņēmuma peļņa bija 1,25 miljoni eiro.

Kā teikts vadības ziņojumā, būtiskais apgrozījuma pieaugums skaidrojams ar to, ka 2013.gadā plānotais projektu pieaugums aizkavējās un realizējās tikai 2014.gadā. Tāpat tika realizēti vienreizēji lielie projekti - Latvijas Nacionālās bibliotēkas IT infrastruktūras izveide un Latvijas prezidentūras Eiropas Savienībā vajadzībām nepieciešamās IT infrastruktūras sagatavošanas projekti.

2015.gadā turpināsies "Latvijas Dzelzceļa" infrastruktūras projekta lielākā daļa un tiks sākti vairāki jauni būtiski infrastruktūras modernizācijas projekti Latvijas lielākajiem pakalpojumu sniedzējiem un valsts sektora klientiem.

"Santa Monica Networks" nodarbojas ar kompleksu projektu piegādi, konsultēšanu un pārvaldīto pakalpojumu sniegšanu datortīklu un apvienoto komunikāciju jomā. Klientu lokā ietilpst Kultūras ministrija, "Latvenergo", "DEAC", "Swedbank", Valsts ieņēmumu dienests u.c.

"Santa Monica Networks" ir starptautiskās grupas "Santa Monica Networks Group" uzņēmums Latvijā. Tā dibinātāji - SIA "C 3" un Igaunijā reģistrētais uzņēmums "Santa Monica Networks Group OU".