"SIA Neste Latvija" aicina atbalstīt SOS bērnu ciematus

SIA "Neste Latvija" aicina atbalstīt bērnus, kuri zaudējuši savus vecākus, un apņemas 24 SOS audžuģimenēm nodrošināt degvielu, palīdzot ievērojami samazināt transporta izdevumus ikdienā, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja uzņēmuma pārstāvis.

Maija vidū visā pasaulē tiek atzīmēta Ģimenes diena, kas ir nozīmīgi svētki arī SOS bērnu ciematu ģimenēm, kurās aug bērni, kuri zaudējuši savu bioloģisko vecāku gādību. SOS audžuģimeņu darbs ir iespējams tikai pateicoties ziedotāju atbalstam, kas palīdz nodrošināt gan ģimeņu ikdienas vajadzības, gan parūpēties par bērnu attīstībai un veselībai nepieciešamajiem pasākumiem.

Ilze Paleja, “SOS Bērnu ciematu asociācijas" direktore stāsta: “SOS bērnu ciematu audžuģimenēs mītošajiem bērniem, tāpat kā ikvienā ģimenē, ir virkne vajadzību, kam nepieciešami līdzekļi. Ik dienu bērni ir jānogādā bērnudārzā, nereti ir nepieciešams bērnus vest uz ārstu kosultācijām Rīgā. Esam priecīgi, ka SIA “Neste Latvija" šogad atbalsta “SOS Bērnu ciematu asociāciju", nodrošinot degvielu SOS audžuģimeņu vajadzībām."

“Priecājamies palīdzēt SOS bērnu ciematiem, atvieglojot ikdienas rūpes par transporta izdevumiem. Aicinām ikvienu izvērtēt savas iespējas un vēlmi palīdzēt SOS Bērnu ciematu asociācijai – darbs, ko veic šie cilvēki, ir neizsakāmi vērtīgs nelaimē nonākušo bērnu nākotnei," saka SIA “Neste Latvija" mārketinga un klientu attiecību vadītāja Ilze Pērkone.

Par "Neste Oil":
“Neste Oil" ir Somijas naftas pārstrādes un mārketinga uzņēmums ar vairāk kā 60 gadu pieredzi. “Neste Oil" darbība ir vērsta uz augstākās kvalitātes produktu ar samazinātu emisiju daudzumu ražošanu un tirdzniecību. Uzņēmums piedāvā visus galvenos naftas pārstrādes produktus un ir pasaulē vadošais alternatīvās degvielas piegādātājs. Uzņēmums kotējas Somijas akciju biržā. 50.1% akciju turētājs ir Somijas valsts.